Videó – Deutsch Tamás hímtagnak nevezte a Ryanair vezérigazgatóját

Csak a Deutsch-csal készített interjú címe utalt erre a Hír TV honlapján, nyilatkozata tévés verziójából már kivághatták az inkriminált részt.

2022. június 23., 19:05

Szerző:

A Hír TV összesen egyperces hírvideót tett közzé arról, mit gondol Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Michael O'Leary különadóztatótt Ryanair vezérigazgató immár rendszeressé váló idiótázásáról. Noha Deutsch a videó végleges verziójában ilyesmit nem mond, 

A cím szerint az EP-képviselő nemes egyszerűséggel „hímtagnak” nevezte O'Learyt.

Azt is hozzáteszi, kifejezése talán még a televízióba is befér majd. Az idézet végül a Hír TV Twitter-oldalára került fel, a tévés bejátszós verzióban viszont nem szerepelt.

Deutsch az interjúban egyébként arról is beszél, „nyílt, és durva jogsértés”, hogy a Ryanair hírlevélben biztatja utasait, írjanak tiltakozó levelet Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek a multit sújtó profitadó miatt.

(Kiemelt kép: Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője 2021. január 7-én. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Tegnap 16:28

Péntek éjszaka már nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható, de a délkeleti határ közelében még ekkor is előfordulhatnak felhősebb körzetek.

Karsai Dániel levélben fordult Sulyok Tamás köztársasági elnökhöz, melyben azt kérte, az államfő tegyen nyilatkozatot arról, hogy kegyelemben részesíti azokat, akik segítenek a gyógyíthatatlan halálos betegségben szenvedők távozásában.