Napi horoszkóp, 2023. február 1.: a Ráknak igaza van, a Vízöntőt valaki csodálja

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. január 31., 20:03

Szerző:

Itt a február, itt a hónap első napi horoszkópja! Önnek mit ír?

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap olyan lesz a Kosok számára, mint a benzin a szikrának. Rengeteg energia szabadul majd fel önben ma, ha odateszi magát, úgy mehet majd előre, mint a gőzhenger, hatalmas változtatóképességet ad az ön kezébe ez a szerda! Éljen vele!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy tipikus szerda lesz ez a szerda, és én is tipikusan azt fogja csinálni, amit mindig is szokott az ilyen szerdákon. Erre a napra jól van ez így, ha az élet nem akarja, hogy ön ma kimozduljon a komfortzónájából, nincs is arra semmi szükség, hogy túlságosan fickándozzon ma. Legyen egy szép, nyugodt, átlagos napja ma, annak is megvan a maga varázsa!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kisebb kudarcot élnek át ezen a napon az Ikrek csillagjegy szülöttei. Ez azonban pont az a típusú kudarc, ami hosszútávon akár jól is jöhet, mert világosan rámutat, min kell változtatni ahhoz, hogy a dolgok legközelebb jól menjenek.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy korábbi döntéséről kiderül, milyen jól választott, mennyire igaza volt. Ez egy fantasztikus hír több pozitív következménnyel, csak arra vigyázzon, hogy ne dörgölje ezt a tényt azok orra alá, akik viszont tévedtek. Az, hogy önnek igaza van, ez még nem jogosítja fel mindenre.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Azt veszi észre magát, hogy egy bizonyos személy társaságát nem kedveli. Ma is találkozik majd az illetővel, figyelje majd meg: lehet, hogy azért nem tudja elengedni magát, amikor az illető ott van, mert ennek a személynek a társaságában vigyáznia kell, hogy mit mond, nem beszélhet mindenről őszintén?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kiegyensúlyozott nap lesz ez a szerda a Szűz csillagjegyűek számára: jóból és rosszból, örömből és bosszúságból, élvezetes pillanatból és nehézségből is ugyanannyi fog jutni mára, mintha egy laboratóriumban, patikamérlegen mérték volna ki a dolgokat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Megvan önnek a filozófiája egy bizonyos dologról, de ma megint történik valami olyasmi, ami elég egyértelműen bizonyítja, hogy általában nem állja meg a helyét az ön teóriája. Hányszor mondja még, hogy a kivétel erősíti a szabályt? Tanuljon a mai napból, közelítse az elveit a valósághoz!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bár igazságos embernek tartja magát, rádöbben, hogy van, akit ok nélkül diszkriminál, más elbánásban részesít, mint a többieket. Hogy lehet, hogy ezt eddig észre sem vette önmagában?

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap az elmúlás felé fordítja majd az ön figyelmét egy olyan pillanattal, amiben rengeteg különböző érzelem hullámai csapnak majd össze az ön szívében. Ne meneküljön ezen gondolatok-érzések elől, a negatívak elől se, de ne is táplálja őket vagy használja őket kifogásként. Figyelje meg, értse meg, majd engedje el őket – ehhez a nap jó részére szüksége lehet.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napon meg kell fizetnie valamiért, törlesztenie kell egy korábban született adósságát, amit azóta is hurcol magával. Lehet, hogy ez nem hangzik túl jól, pedig nagyon is pozitív dolog, mert csak ezek után fogja tudni lezárni és valóban elengedni ezt az epizódot.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személlyel hozza össze ma a sors, aki felnéz önre, sőt, lehet, hogy egyenesen csodálja önt. Ez persze nem jelenti azt, hogy az illetőnek lenne bátorsága ezekről az érzésekről beszélni önnel, de jobb, ha tudja, hogy a jelenléte milyen pozitív hatással van valakire.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan személlyel találja meg a hangot, akivel nem is olyan sok idővel ezelőtt talán kudarcba fulladt volna a kommunikáció. Lesz egy olyan beszélgetése, amiből nemcsak a másik emberről tanulhat meg sok érdekeset-fontosat, hanem saját magáról is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Yuganov Konstantin)

Horoszkóp