Hétvégi horoszkóp, 2023. április 1-2.: az Oroszlán a helyükre teszi a dolgokat, a Baknak el kell engednie valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre április első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. március 31., 20:06

Szerző:

Olvassa el, mit ír önnek a hétvégi horoszkóp április első hétvégéjére! (Ne feledje, a következő hétvége már húsvét!)

Kos (03.21.–04.19.)

Egy váratlan helyzetben szüksége lesz a talpraesettségére, de egyébként egy olyan víkendre számítson, ami mozgalmasságában is pihentetőnek bizonyul majd. Itt az alkalom, hogy egy kis időt töltsön a szeretteivel, szánjon rájuk időt, de ne felejtse el, hogy saját testi-lelki szükségleteiről szintén gondoskodnia kell!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén a rendelkezésére áll majd valami (vagy valaki), amihez (akihez) csak ritkán jut hozzá. Ne legyen rest, használja ki az alkalmat, éljen a lehetőséggel, mert ki tudja, mikor lesz a következő alkalom!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A vágy-sóvárgás erősen jelen lesz ebben a két napban az Ikrek számára. A beteljesülés azonban már nincsen messze, és ebben a tudatban akár erőt is tud meríteni ebből az édes kínból!

Rák (06.22.–07.22.)

Most változik a leggyorsabban a természet, ahogy megyünk át a télutóból az igazi tavaszba. Az ön életében szintén változások zajlanak, és ez a hétvége fontos mérföldkőnek bizonyul majd a nyárhoz vezető úton. Ne feledje: az örök változást megállítani nem tudja, de irányítani (néha) igen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hét nagy eseményeinek feldolgozásával-kipihenésével telik majd ez a hétvége. Tegye magában helyére a dolgokat, de az elmúlt napok emésztgetése mellett jusson ideje arra is, hogy a jelenben legyen! Nagyon szép percek-órák várják.

Szűz (08.23.–09.22.)

A hétvége egyik utazása spirituális távlatokat nyit majd meg az ön lelkében. Persze, minden fizikai utazás egyben spirituális utazás is, de ezúttal valami többről, valami különlegesről lesz szó, egy nagy igazság tárul fel ön előtt azzal kapcsolatban, hogy igazából mi az, ami viszi önt és mi a valós úti cél.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy teljesen új módon fog tudni kapcsolódni egy olyan személyhez, akit pedig már jó ideje ismer. Ez az újdonság azt is hozza magával, hogy egy kicsit jobban megismeri az illetőt, ebből pedig az következik majd, hogy önmagát is jobban megismeri. Minden és mindenki egy tükör, csak tudni és merni kell belenézni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy erős vágy keletkezik önben ezen a hétvégén valamivel kapcsolatban, amit mindenképpen meg szeretne csinálni, el szeretne érni az életben. Az a bizonyos mag most hullik termőföldbe az ön lelkében, de lehet, hogy sok idő eltelik még addig, amíg egyszer csak szárba szökken.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Váratlan események tarkítják majd ezt a hétvégét a Nyilas csillagjegyben születettek számára, de ezek sem fogják tudni hosszabb időre kizökkenteni az alaphangulatából, ami az egész hétvégét uralja majd, sőt, marad a jövő hét jó részére is.

Bak (12.22.–01.19.)

A hétvégén végre felismeri, hogy mi az, amit el kell engednie ahhoz, hogy igazából képes legyen továbblépni. Várja már önt a jövő, döntse el, várat-e még magára?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteg dolog(/személy) verseng az ön figyelméért és energiájáért, de ez utóbbi véges. Ebből a hétvégéből akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha kiválaszt kevés, de fontos dolgot és csak azokra koncentrál, úgy, hogy önmagára is jusson valamennyi ideje. A többi egyelőre maradjon csak háttérzaj.

Halak (02.19.–03.20.)

Csalódottság is lesz majd önben egy ponton ezen a hétvégén: mintha más, mintha többet várt volna. Időnként megkísértik az embert ilyen gondolatok, pedig ez a hétvége arra is meghívja önt, hogy élje át, milyen az, amikor az embert önmagáért szeretik és fogadják el.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kichigin)

Horoszkóp