Korda György megrázó nyilatkozata: Nehéz azt elképzelni, hogy én majd nem leszek

Korda György az elmúlásról nyilatkozott, de a reinkarnációról is.

2023. november 24., 12:15

Szerző:

Korda György szerepel a nemrég indult, Mutasd magad! című YouTube-os műsor első részében. A műsorból kiderült például, hogy egyszer azt jósolták meg a népszerű táncdalénekesnek, hogy nem Magyarországon fog meghalni, de nézzünk még pár további olyan részletet a beszélgetésből, amik a jövőt, az elmúlást firtatják.

„Igazából hiszek a reinkarnációban, de vannak kétségeim is, hiszen még senkit nem láttam, aki onnan jött vissza. Vagyis szeretnék hinni benne, mert akkor van remény. Szeretnék újra visszatérni, bár azt nem annyira, hogy mondjuk a Klárika legyen az én férjem egy új életünkben”

– viccel Korda György a komoly téma kapcsán, amint azt a Bors című kiadvány friss cikke kiemeli.

„Minden énekes szeretne nyomot hagyni maga után, sőt tulajdonképpen minden ember. Nagyon nehéz azt elképzelni, hogy én majd nem leszek és a nevem… Na, de ez hosszú, nem akarok én ezzel senkit untatni. A lényeg, hogy próbálok én is nyomot hagyni magam után és a Reptér talán már egy nyom”

– teszi hozzá, utalva egyik közismert slágerének címére.

Ha tetszett a videó (vagy ha nem tetszett), akkor esetleg próbálja meg a második részt, ebben Lékai-Kiss Ramóna tűnik fel.

(Kiemelt kép: YouTube/Mutasd magad)

 

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.