Pásztor Flóra ezüstérmes!

Ezüstérmes lett női tőrben Pásztor Flóra a krakkói központú az Európa Játékokon.

2023. június 25., 20:18

Szerző:

A csoportküzdelmek során öt asszót nyert meg és egyet veszített el, így a hiányos 64-es táblán a második fordulóban lépett először pástra. A kieséses szakaszban svéd, osztrák és lengyel ellenfél legyőzésével jutott az elődöntőig, ahol az izraeli Gili Kuritzkyt simán, 15-7-re verte. Az aranyéremért a lengyel Julia Walczyk-Klimaszykkal vívott, akitől 15-11-re kapott ki.

Pásztor Flóra a magyar küldöttség 13. érmét, a negyedik ezüstöt szerezte az Európa Játékokon.

(Kiemelt képünk: Pásztor Flóra a lengyel Hanna Lyczbinska elleni mérkőzésen a női tőrözők versenyének középdöntőjében az Európa Játékokon a krakkói Tauron Arénában 2023. június 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt)

Tegnap 16:27

Október 8. és 13. között Magyarország ad otthont a világ legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő dartsversenyének, a WDF World Mastersnek, amelyre a szervezők ezer játékos érkezését várják.

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.