Videó – Puma veszély egy brazil általános iskola mosdójában

Beszökött egy puma egy barzil általános iskola mosdójába, ahonnan a környezetvédelmi rendőrségnek kellett kivinnie az állatot.

2022. május 26., 14:43

Szerző:

Az interneten is közzétett videón látható mérges pumára egy kilenc éves brazil kisfiú talált rá szombaton, aki az iskolában focizott. Az eset a majdnem hárommillió fős Belo Horizonte egyik külvárosában, Nova Limában történt – írta az Euronews.

A helyi tűzoltók szerint az állatot bezárták az iskola mosdójába, amíg a környezetvédelmi rendőrség és az állatorvos a helyszínre érkezett. Helyi lap közlése szerint a pumát elaltatták, később viszont szabadon engedték egy közeli erdőben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)



 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.