Egyhetes, nyolcvanötmilliós Lamborghinivel hajtott a tóba

Egy horgásztóból kellett kihúzni egy kétszázezer angol font (több mint nyolcvanötmillió forint) értékű Lamborghini Huracant, miután tulajdonosa a vízbe hajtott vele.

2016. január 7., 06:31

Az eset Nagy-Britanniában, Northamptonshire-ben történt. A luxuskocsit alig egy héttel a baleset előtt vásárolta a tulajdonosa, aki vélhetően alábecsülte a jármű teljesítményét, túl gyorsan hajtott.

A rendőrség közlése szerint a luxuskocsi átszakította az út menti szalagkorlátot, ezt követően csapódott a hat méter mély tóba.

A Lamborginiben ketten utaztak, csodával határos módon mindketten sértetlenül megúszták a balesetet, a kocsi azonban totálkáros lett.

(

Telegraph)


12:22

Tavaly a második világháború óta a legjelentősebb mértékben emelkedett az antiszemita incidensek száma világszerte, különösen az iszlamista Hamász október 7-i terrortámadása, és az azt követő gázai háború óta - szögezte le vasárnap kiadott éves közös jelentésében a Tel-Avivi Egyetemen székelő Kortárs Európai Zsidóság Intézete és az amerikai Rágalmazás-ellenes Liga (Anti-Defamation League).