Megújult a Vodafone és a 4iG vezetősége

A 4iG Nyrt. igazgatósága a Vodafone Magyarország és a meglévő távközlési portfólió integrációja érdekében új felsővezetőket nevezett ki a cégcsoporthoz frissen csatlakozott társaság, valamint a 4iG Nyrt. irányításába.

2023. február 1., 14:54

Szerző:

A 4iG Csoport igazgatósága új vezetőket nevez ki a 4iG Nyrt., valamint a Vodafone Magyarország élére. 

2023. március 1-től Sacha Dudlert a 4iG Nyrt. transzformációért és integrációért felelős vezérigazgató-helyettesévé nevezik ki, aki az elmúlt egy évben sikeresen irányította az infokommunikációs vállalatcsoport albán távközlési vállalatainak összeolvadását. A Vodafone Magyarország vezérigazgatója Blénessy László, az általános vezérigazgató-helyettes Tábori Tamás, míg a pénzügyi vezérigazgató-helyettes Thurzó Csaba lett.

A frissen kinevezett vezetők azzal a céllal érkeznek a 4iG és a Vodafone Magyarország élére, hogy támogassák a társaságok integrációját, a cégcsoport tagjai közötti üzleti együttműködési lehetőségek és szinergiák feltárását, valamint az üzleti folyamatok összehangolását. 

Miután megszületett a gigaüzlet, a 4iG Csoport a Vodafone Magyarországgal együtt piacvezető vezetékes és második legnagyobb mobil távközlési szolgáltatóvá vált. A menedzsment célja a közlemény szerint, hogy a 4iG Csoport lányvállalatai és a Vodafone Magyarország szakmai kompetenciájára és kapacitására, továbbá innovációs potenciáljára támaszkodva Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójává váljon.

(Kiemelt képünk:  4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó, Magyarország tudásalapú, digitális gazdaságának egyik vezető vállalatcsoportja székházának cégtáblája, a Szépvölgyi Irodaparkban, a főváros III. kerületében, a Montevideó utca 8. számban. MTVA/Bizományosi: Róka László)

 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.