Három magyar halt meg egy balesetben Ausztriában

Egy Salzburg melletti balesetben a magyar fiatalok személyautója egy busszal ütközött. 

2023. február 25., 21:09

Szerző:

Három magyar állampolgár meghalt, egy osztrák állampolgár pedig súlyosan megsérült egy Salzburg melletti balesetben, ahol egy személyautó ütközött egy busszal szombat reggel – tudta meg a RTL.

A Salzburger Nachrichten cikke szerint a személyautóban három magyar ült, ketten a helyszínen, a sofőr pedig a kórházba szállítás után halt meg. Osztrák lapinformáció alapján azt írják, hogy a személyautót egy 25 éves férfi vezette, utasai pedig egy 29, illetve 36 éves nő volt. A buszt vezető 51 éves sofőr súlyosan megsérült.

(Kiemelt kép: Merész Márton)

13:52

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt