Videó: Rogán-Gaál Cecília a családjáról vallott

Rogán-Gaál Cecília volt a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorának legutóbbi vendége.

 

2022. július 8., 07:23

Szerző:

Rogán-Gaál Cecília a családjáról vallott. Az üzletasszony nemrégiben adott életet harmadik gyermekének, majd nemrégiben újra belevágott a sportolásba is. Azonban a most már háromgyerekes édesanya elárulta, hogy eredetileg kislányt szeretett volna harmadjára, ám most már semmiért sem változtatna a jelenlegi családi életükön.

„Az combos! Nyilván kislányt szerettem volna a két fiú után, az lett volna az igazi, de most már semmiért nem cserélném el. Úgyhogy nagyon nagy boldogság a három fiú. Így minden olyan, mint az első kettőnél. De ahogy mondani szokták: a rutin meg az évek, nagyon más így pár évvel később szülni, mint ilyen húszon nagyon elején. Ennek minden pillanatát élvezem, egy felszabadult, boldog babázás, mert az ember valahogy nem olyan feszült már. Azt is mondani szokták, és ebben is van egy kis igazság, hogy ő beleszületik egy családba, és ott alkalmazkodik a meglévő körülményekhez. Ezért próbálunk nem lemondani a nagyok programjáról, inkább berakjuk a kicsit egy autósülésbe és megyünk”

 - mesélte Rogán-Gaál Cecília Palik Lászlónak.

Az üzletasszony azt is elárulta, hogy ma már kevesebbet teniszezik, de még mindig az életének része:

„Még teniszezem, de nagyon hobbi szinten. A férjem jobban benne van a teniszben, ez egy kicsit össze is kötött minket az elején. Mindig az jelenik meg róla, hogy teniszedző, de nem az. Öttusázó volt, utána hozta össze az élet egy gyerekkori barátjával, aki Balázs Attila, a második legjobb magyar teniszező, és az ő menedzsere, edzője és mindenese volt. Vele járta be a világot, együtt mentek a meccsekre”

- mesélte az üzletasszony, akit természetesen a férjével összeköt a tenisz szeretete. Sőt a gyermekei is űzik a sportot hobbi szinten.

Rogán-Gaál Cecília az egyetemi évekről is beszélt. Az üzletasszony az ELTE jogi karára, politológia szakra járt először. Az üzletasszony inkább egy otthonülős egyetemista volt, valamint elárulta, hogy nagyon sokat ott volt a Fidelitasban a fiatalok között, ahová az édesapja által került. Majd közben a Testnevelési Egyetemre is járt, ahol elvégezte a teniszedzői szakot. 

Még több hír Rogán-Gaál Cecíliáról

Rogán-Gaál Cecília soha nem látott fotókat publikált második esküvőjéről

Rogán-Gaál Cecília kisbabája megszületett, itt az első fotó!

Rogán Cecília a Glamour-gálán mutatta meg, mekkora már a hasa

(Kiemelt kép: dfp.hu)