Íme, milyen filmek társaságában tölthetjük kellemesen a szombat estét

Ezzel az 5 filmmel csupa móka és kacagás lesz az este.

2022. július 9., 13:19

Szerző:

A ma esti programja se kérdés többé, ha olyan filmek mellett töltheti a pihenést, mint a Vén rókák című amerikai vígjáték, Morgan Freeman és Michael Caine főszereplésével, vagy mint Eddie Murphy leghíresebb filmje, az Amerikába jöttem. Az akciójelentek és a rettegés szerelmesei sem maradnak néznivaló nélkül, ők választhatják a dínókat, és a Jurassic World-öt.

Vén rókák

RTL Klub, 20:05 

A három nyugdíjas jóbarát, Joe, Willie és Albert képtelen beletörődni abba, hogy elveszítik minden pénzüket és egy élet munkája vész kárba, ezért különös ötlettel rukkolnak elő. Úgy döntenek, hogy bankot fognak rabolni, mégpedig profi módon, alapos tervezéssel és pontos kivitelezéssel. A bankrablás nem kis stresszel jár, ezért a szépkorú rabló bandának ügyelnie kell, nehogy egy infarktussal végződjön a bevetés.

Derült égből apu

TV2, 20:00 

Samuel az agglegényéletre esküszik, egyszerűen csak élvezi az életet a verőfényes Dél-Franciaországban. A futó kalandjai között egy nap beállít hozzá egy korábbi barátnője egy gyerekkel, aki állítólag tőle van. Mire Samuel észbe kapna, a nő már el is tűnik, persze a csecsemő nélkül. A férfi a gyerekkel Londonba utazik, hogy megkeressék az anyukát, de ez nem jön össze, azonban munkát vállal és egyedül neveli fel lányát, akivel elválaszthatatlanok lesznek. A lány anyukája viszont hamarosan újra felbukkan…

Amerikába jöttem

Prime, 18:35 

Akeem, az afrikai Zamunda hercege nem szeretné feleségül venni a szülei által kijelölt arát, sőt megunta a fényűző életét, és egy olyan nőt szeretne, aki önmagáért, nem pedig a vagyona miatt kedveli. Társával, Semmivel ezért New Yorkba mennek, ahol szegény diáknak adják ki magukat. Akeem hamarosan talál is egy megfelelő lányt, aki tetszik neki, ezért munkát vállalnak a lány családjának gyorsbüféjében. Persze az apukának nem tetszik, hogy egy szegény fiú csapja a szelet a lányának.

Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA

Super TV2, 20:00 

Tíz évvel az előző részt követően visszatér Sophie és családja a mesés görög szigeten, mégpedig egészen érdekes megközelítésből. A film cselekménye ide-oda ugrál az időben, így bemutatva a múltbeli kapcsolatokat és történéseket, melyek alapvetően befolyásolták az ismert szereplők életútját. A sztori közben ismét az ABBA legnagyobb slágerei csendülnek fel, így biztosítva kellemes kikapcsolódást.

Jurassic World

Mozi+, 21:00 

A folytatás az eredeti helyszínen, azaz a Nublar-szigeten játszódik, amit egy dinoszaurusz élményparkká alakítottak át. Bár rengeteg a látogató, a park még így sem termeli vissza a befektetéseket, így a még több vendég reményében új látványossággal készül a vezetőség. A laboratóriumban a szakemberek létrehoztak egy hibrid, genetikailag módosított fajt, az Indominus Rexet. Minden biztonsági intézkedés ellenére természetesen megtörténhet a legrosszabb, amitől tartani lehet.

További filmes híreink:

Rekordot döntött a Stranger Things negyedik évada

Egyre biztosabb, hogy nem lesz a Besúgónak folytatása

(Kiemelt kép: Shutterstock)