Fotó: Így néz ki Tóth Gabi smink nélkül

Tóth Gabi smink nélkül mutatta meg magát.

2022. augusztus 3., 13:04

Szerző:

Tóth Gabi fontos dologra hívta fel a figyelmet! Az énekesnő elárulta, hogy nagyon szeret sminkelni, de most megmutatta, hogy smink nélkül sem fél megmutatni a valódi arcát. A sztár a posztjában arról beszél, hogy ő elfogadta magát és szereti a testét úgy, ahogy van.

„Azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a #nomakeup story.. miközben mai napig kapom én is a leveleket, hogy “peeeersze, mert csak full sminkben mered magad kitenni már” és társai… annyira túl vagyok már ezen.. miért ne merném megmutatni? De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol , hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni!
Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni , mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett.. szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó … én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert.. értékelem az adottságaimat és hálás vagyok minden hibámért , ami a testemen van.. megdolgoztam értük én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet.. szép napot nektek!”

- írta a bejegyzésében Tóth Gabi.

A smink nélküli fotót a jobb nyílra kattintva találja meg:

Még több Tóth Gabi

Tóth Gabi élete veszélybe került: Biztosra vettem, hogy meg fogok halni

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

Fotó: Tóth Gabi elképesztő szerelésben élvezi a nyarat

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)