Tóth Gabi dalszövegét tetováltatta az alkarjára a TV2 sztárja

Tóth Gabi maga is megosztotta a tetoválás képét és a megrázó történetet, ami mögötte van.

2022. február 3., 13:24

Szerző:

Tóth Gabi legutóbbi számának, az Az én szívemnek a szövegéből tetoválás készült. A dal utolsó sorát íratta az alkarjára Krizsán Lili, akit a TV2 nézői a Sztárban sztár leszek! versenyzőjeként ismerhettek meg. Íme az idézet:

„..érzem a hitem, ami elhoz majd minden csodát.”

Krizsán Lili azért szerepelt a hírekben az elmúlt hónapokban, mert a showműsor után anorexiával kórházba került. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

„Amikor kijött az „Az én szívem”, ez volt az a mondat , ami bennem maradt az első hallgatás után. Szeretem a NŐt, ahogy él, ahogy kifejezi magát és ahogy meri felvállalni azt , aki... ÖNMAGÁT. Szeretlek, ahogy vagy, Tóth Gabi!”

– írja Krizsán Lili a fenti posztban, hozzátéve, hogy 3 hónapja készül ellátogatni a tetoválóhoz, de a kórházi kezelése miatt erre csak most volt lehetősége. Az alábbi posztban azt írja, kapott 4 nap kimenőt az intézményből.

Tóth Gabi az alábbi posztban osztotta meg Krizsán Lili tetoválásának történetét, anélkül azonban, hogy az evészavara miatt életveszélybe került énekesnő nevét említené. Így ír róla:

„pár napja ezt a képet kaptam egy kedves lánytól, aki az Az én szívem című dalom utolsó sorát tetováltatta a karjára, mert szüksége volt rá, erőt adott neki, hitet.️ Nem fogom részletesen megosztani az ő történetét, de engem lelkem mélyéig megrázott. Olyan nehézségekkel küzd, ami embert próbáló. Az életben számos olyan pillanat van, amikor erőre van szükségünk, és csak a hitünk tud előre vinni bennünket, nap mint nap. Szívből kívánom, hogy segítsen Neked ez a dal!”

Tetoválások, történetek

Shane Tusup és Szabó Zsófi közös tetoválást csináltatott

Madonna tetovált valakinek a kezére, sajnos nem sikerült jól

Az X-Faktor győztese újabb tetoválást csináltatott az arcára

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)