Sáfrány Emese elmondta a teljes igazságot a teaszeánszról

Sáfrány Emese Béres Anett engedélyével tálalt ki. 

2022. július 15., 19:13

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Sáfrány Emese is részt vett a teaszeánszon. A légtornász barátnője, Béres Anett a tudatmódosítószer hatásaitól bepánikolt, majd befutott egy erdőbe Baranya megyében. Később az egykori VV sztárra öntudatlan állapotban, meztelenül, törött csontokkal találtak rá. Sáfrány Emese kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy mi történt a borzalmas hétvégén. 

„Velem és Anett-tel is nagyon sok minden történt a magánéletünkben az utóbbi hónapokban. Mindent meg akartam tenni annak érdekében, hogy lelkileg rendbe hozzam magamat, és újra teljes értékű anyaként működjek. Pszichológushoz jártam, többször voltam családállításon, coach-nál is. Majd amikor már többektől hallottunk erről a szertartásról, hogy tisztán lássunk, és esetleg olyan megoldások jussanak eszünkbe, ami segít a korábbi kudarcokból és problémákból kilábalni, úgy döntöttünk, mi is elmegyünk”

- nyilatkozta a Borsnak a légtornász.

Sáfrány Emese elárulta, hogy a szeánsz előtt egy olyan ismerősükkel is egyeztettek, aki korábban részt vett a rituálén és élete legjobb élményeként számolt be róla. A két barátnő rengeteg információt gyűjtött előtte és végül együtt indultak útnak Budapestről: 

„Este megtörtént a szeánsz, minden rendben zajlott. A szertartás vezetőjével, az úgynevezett sámánnal csak mi hárman voltunk jelen. A hírekkel ellentétben nekem nem volt hallucinációm, csak a gondolataim erősödtek fel, azok, amiért odamentem. Anett nevében nem nyilatkozhatom. Pozitívan nyugtáztam, úgy éreztem, mindent el tudok engedni, ami nekem lelki fájdalmat okozott. Az eredeti terv az volt, hogy a szertartás helyszínéhez közel, egy külön sátorban fogunk aludni, az összes cuccunkat ott helyeztük el, végül mégis a szeánsz helyszínén, a szabad ég alatt, két matracon, egymás mellett tértünk nyugovóra”

- folytatta a lapnak a sztár.

Miután elaludtak Béres Anett néhány órával később felkelt. Az egykori VV sztár arra kérte a barátnőjét, hogy menjenek haza. Sáfrány Emese először azt javasolta, hogy előbb aludjanak még kicsit, de végül VV Anett nagyon erősködött, ezért beleegyezett, hogy útnak induljanak. A légtornász átment a sátrukhoz a személyes irataikért és ebben a néhány percben történt meg a baj. 

„Csupán 1-2 percig voltam távol tőle, de mire visszaértem, őt már nem láttam sehol. Körbenéztem, kiabáltam neki, de nem jött válasz. Elindultam a szertartás vezetőjéhez, aki egy házban tartózkodott, jeleztem felé, hogy baj van, Anett eltűnt. Azonnal kocsiba pattantunk, és elindultunk a barátnőm autója felé, arra gondoltam, hogy ő már ott lehet. Sajnos nem volt, így különváltunk, és mindenfelé kerestük a környéken”

- mesélte a felkavaró történetet Sáfrány Emese, aki először a barátnője családját értesítette, akik azonnal a helyszínre siettek, majd később a hatóságokat, amikor nem bukkantak a nyomára. 

Az a 24 óra egy örökkévalóságnak tűnt a légtornász számára, a barátnője eltűnését követően másnap hajnali ötig a helyszínen tartózkodott, de lelkileg annyira megviselték a történtek, hogy végül visszautazott Budapestre. Végül Béres Anett párja értesítette. 

„Mindvégig abban reménykedtem, hogy hamarosan előkerül. Végül a volt párja értesített, hogy megtalálták, Anett első kérdései között az volt, hogy velem mi van. Miután visszakapta a telefonját, az első kérdései között velem vette fel a kapcsolatot. Azóta is folyamatosan beszélünk, és az, hogy nektek elmeséltem ezt a történetet, közösen beszéltük meg, szeretnénk tisztázni, nem egy drogos bulin vettünk részt, nem szórakozásképpen mentünk oda. Nagyon bánt minket a rengeteg rosszindulatú hír, amik nem fedik a valóságot. Anett is el fogja mondani, ő hogyan élte át a történteket, de csak ha eljön ennek az ideje és készen áll majd erre”

- nyilatkozta a híresség. 

Sáfrány Emese a Borsnak elárulta, hogy a sokkon már túl van, de természetesen az ember keresi, hogy mit kellett volna másképp csinálni. Hozzátette, ha tudták volna, hogy ez lesz, akkor neki sem vágnak ennek az egésznek. A légtornásznak most csak az a fontos, hogy a barátnője előkerült.

„Sok igazságtalan bántás ér minket, ezt nehezen viseljük. Most az a legfontosabb, hogy tartsam benne a lelket, igyekszem nyomatékosítani benne, hogy már nem tudjuk nem megtörténtté tenni, tovább kell lépnünk ezen, és minden rendben lesz. Így utólag úgy gondoljuk, hibát követtünk el. Még mindig azt várjuk, hogy felébredjünk ebből a rémálomból. Most nincs kedvem kimozdulni az utcára sem, folyamatosan Anett arcát látom magam előtt”

- mondta Sáfrány Emese.

 A légtornász és a valóságshow-sztár barátsága a történtek ellenére sem tört meg, sőt még közelebb kerültek egymáshoz. VV Anett továbbra is támaszként gondol a barátnőjére. Sáfrány Emese elárulta, hogy már mindent átbeszéltek, amit kellett úgyhogy most már csak az egyetlen dolog, ami rájuk vár az egy óriási ölelés. 

Még több hír a teaszeánszról

Sáfrány Emese vallomása a teaszeánszról: Szeretnénk ebből a rémálomból felkelni

Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

Kiderült, miért olyan veszélyes a tudatmódosító, amit VV Anett is fogyasztott a szeánszon

Hova lett VV Anett sámánja?

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)