Az RTL műsorvezetője külföldi férfiba lett szerelmes: A Balatonnál találkoztunk

Gál Petra a Fókusz műsorvezetője az RTL-en, most a párkapcsolatáról mesélt.

2023. június 9., 11:39

Szerző:

Gál Petra az RTL műsorvezetőjeként gyakran beszél más médiaszemélyiségekről a Fókuszban, de most saját életéről árult el pár dolgot. A Meglepetés magazin publikált vele egy nagyinterjút.

Gál Petra eredetileg jogásznak tanult, de 3 év után otthagyta a Szegedi Egyetemet. Több, mint 11 éve kezdett gyakornokként dolgozni a Fókuszban, és idővel műsorvezető vált belőle. Mint mondja, remek csapat a műsor szerkesztősége, gyakran a munkán kívüli időt is együtt töltik.

Jelenleg párkapcsolatban van, amiről a következőket meséli:

„bő egy évvel ezelőtt a Balatonnál találkoztam azzal a külföldi férfival, akivel úgy érzem, le tudnám élni a hátralévő életemet. A párom civil, de támogat a munkámban, és a hektikus időbeosztásomat is elfogadja.”

A férfiról ennél sokkal többet nem is árul el, csak annyit említ még, hogy angolul beszélgetnek egymással és hogy voltak már együtt Indiában. Valamint:

„a párom családja szerte a világban él, így az ő rokonai miatt is sokat utazunk Európán belül.”

Gál Petra a párkapcsolata jövőjével kapcsolatban a következőket mondja:

„szeretnék gyerekeket, de klasszikus, templomi szertartásra, hófehér menyasszonyi ruhára nem vágyom. Megelégszem azzal, hogy boldogok vagyunk.”

– mondja Gál Petra párkapcsolata jövőjével kapcsolatban.

A Gál Petrához hasonló kapcsolatok egyáltalán nem ritkák már Magyarországon: Debreczeni Zita és Ábel Anita olasz férfival él kapcsolatban, Orosz Barbara párja pedig francia.

(Kiemelt kép: Gál Petra Instagramja)