Opitz Barbi exe milliókat fizethet a kiszivárogtatott meztelen felvétel miatt

Opitz Barbi rendőrségi feljelentést tett. 

2022. július 13., 08:50

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Opitz Barbi volt barátja egy kompromitáló felvételt tett közzé, amelyen a fiatal híresség meztelenül látható. Az eset érthető módon megviselte a sztárt, de az elmúlt napokban rengeteg ismeretlen és ismert ember, köztük ByeAlex és Fluor Tomi is kiállt mellette. Az énekesnő végül a rendőrséghez fordult segítségért. Most pedig az is kiderült, hogy mennyibe fájhat az exbarátnak ez a "csínytevés". 

„Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó. Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés, továbbá magába foglalja annak is a lehetőségét, hogy miután valaki látta ezt a videót, a képek láttán könnyedén elkezdheti zaklatni Barbit. Becsületsértési ügy is válhat belőle. A probléma az, hogy a mai világban az internet gyors, de a jog világa sajnos nem”

- nyilatkozta a Blikknek dr. Baracsi Katalin internetjogász.

A szakértő azonban azt is elárulta a lapnak, hogy bizony ez egy rendkívül hosszadalmas folyamat lesz, mire pont kerül az ügy végére: 

„A kezdet az, hogy büntetőeljárásban megállapítják, tényleg történt-e bűncselekmény. Ez alsó hangon legalább egy másfél éves történet. Később, miután a bíróság kihirdette a videó terjesztőjének bűnösségét, polgári perben lesz majd Barbinak lehetősége sérelemdíjként valamifajta kompenzációt követelni, ami akár milliókat is jelenthet”

- mondta az internetjogász.

Még több hír Opitz Barbi ügyével kapcsolatban

Fotó: Opitz Barbi először lépett színpadra a meztelen videós ügye óta

Opitz Barbiról meztelen videó terjed az interneten: kiderült, ki tette közzé a felvételt

Nem Opitz Barbi az egyetlen sztár, akinek a meztelen tartalmaival visszaéltek

Opitz Barbi meztelen videós ügyére így reagáltak a kommentelők

(Kiemelt kép: Opitz Barbi Instagramja)