Holtan találták Aaron Cartert, a Backstreet Boys tagjai hallgatnak

Aaron Carter gyereksztár volt, bátyja a Backstreet Boys tagja.

2022. november 6., 10:04

Szerző:

Aaron Carter 1997-ben vált világsztárrá, mindössze 9 évesen. A '90-es évek Justin Bieberje volt ő, azzal a különbséggel, hogy ő értelemszerűen nem az internetről vált híressé, hanem onnan, hogy a bátyja már hatalmas sztár volt: a Backstreet Boys szőke énekeséről, Nick Carterről van szó. A Backstreet Boys annak idején turnézott is együtt Aaron Carterrel, akinek az alábbi volt az egyik legnagyobb slágere.

Az egykori gyereksztár zenei karrierje azonban felnőtt korában már nem hozott különösebb sikereket, úgyhogy eddig tartott a párhuzam Justin Bieberrel. Aaron Carter mindenféle botrányokkal került be a hírekbe (ezek között voltak kábítószerrel és családon belüli erőszakkal kapcsolatos hírek is), illetve olyan tévéműsorokban tűnt fel időnként, mint például a Dancing with the Stars amerikai kiadása.

A TMZ tette közzé először a hírt szombaton, hogy 34 évesen holtan találták otthonában Aaron Cartert. A kádban fekve találta meg valaki, a haláleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, de egyelőre nincsen olyan nyom, ami idegenkezűségre utalna. A híresség halálának hírét a menyasszonya is megerősítette, de nem árult el részleteket a körülményekről. Aaron Carterrel egy közös gyermekük van, akit Melanie Martin ezután egyedül fog felnevelni.

A Backstreet Boys jelenleg turnézik, nemrég jártak Budapesten. Nyilván sok rajongó felkeresi a báty, Nick Carter Instagramját, de ott cikkünk megjelenéséig egyelőre nincs poszt az énekes öccsének elhunytáról. Ugyanígy nem osztott meg posztot egyelőre a gyászról az öttagú együttes további négy tagja közül egy sem.

(Kiemelt kép: BRITTA PEDERSEN/dpa-Zentralbild/dpa Picture-Alliance via AFP)