Egy zenekari stábtag kitálalt Majka és Curtis háborújáról: Egy komoly, a gyomorszájra mért ütés volt

Majkának rettenetesen rosszul estek Curtis állításai. 

2022. július 30., 08:28

Szerző:

Néhány héttel ezelőtt jelentette be Majka és Curtis, hogy külön utakon folytatják és nem zenélnek többé együtt. Széki Attila Curtis azonban igen kemény kritikával illette a társát, akit érhető módon megviselt, hogy a barátja így hátba támadta. Most egy stábtag tálalt ki arról, hogy mi is történik pontosan. 

Inkább nem is beszélünk róla, nem akarjuk, hogy ezzel is csak nehezebb legyen neki. Majka tényleg őszintén szereti és a barátjának tartja Attilát, így már az egy komoly, a gyomorszájra mért ütés volt a számára, ahogy ő kiszállt a produkcióból. A nyilatkozatait pedig egyszerűen úgy éli meg, mintha kést szúrtak volna a hátába, és még meg is forgatnák. Egyik pofon a másik után... Ez egy nagyon jó, összetartó csapat, mindenki nagyon szereti a másikat, tényleg sokunknak hatalmas csalódás, ahogy Curtis viselkedik. Nem csak Majkának, de a csapat más tagjainak is. Persze, ezt most még nehéz megmondani, de nehéz elképzelni, lehet-e visszaút ebből a szituációból

- nyilatkozta a Blikknek egy bennfentes.

 Az is kiderült, hogy a pénzben sem tudtak megegyezni a rapperek. Curtisnek és Majkának nagyjából kétmillió forinton kellett osztozkodniuk a fellépések után, de lapnak egy másik stábtag korábban elárulta, hogy Curtis egyre nagyobb szeletet akart a tortából. A rapper nem érezte azt, hogy egyenrangú fél lenne.

Curtis körül mindig van valami

Curtist kirúgták a dabasi sörnapokról: Nem akarták velem megtartani a bulit

Curtis milliókat bukik a botrány miatt

Curtisnek nyilvánosan beszólt a gyermeke édesanyja - fotó

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)