Liptai Claudia: ebből a szempontból jót tett, hogy egy hónapig nem volt otthon

Liptai Claudia a Szingli vagy svindli forgatása miatt egy hónapot Horvátországban töltött.

2023. szeptember 27., 11:53

Szerző:

Liptai Claudia látható a hot! magazin ma megjelent számának címlapján. A színésznő-műsorvezetőnő a nyáron ünnepelte 50. születésnapját, és amint az a borítón is olvasható, azt kérte a Jóistentől, hogy hadd dolgozhasson az 50. szülinapján. Nos, ez megadatott, mert akkor forgatta a Szingli vagy svindli című műsort, ami jelenleg a VIASAT3-on látható.

A születésnap ünnepléséről a következőképpen mesél Liptai Claudia a lapban – a férje, a lánya és a fia kimentek hozzá felköszönteni:

„kint együtt ünnepeltük az én születésnapomat és Ádámét is. De nem maradtak sokáig, összesen négy napot. Többet nem is tudtak volna, hiszen feszített volt a tempó, fárasztó.”

Liptai Claudia ugyan hosszabb időre távol volt a családjától, de ez bizonyos szempontból jót tett:

„amikor Afrikában forgattam, a lányom, Panka még nagyon kicsi volt, féltem, hiszen még hazatelefonálni sem tudunk csak úgy. Most akár naponta hússzor is beszélhetünk, és van egy olyan férjem, aki élvezte, hogy egy hónapig csak a fiával és Pankával lehet. Marcival még közelebb is kerültek egymáshoz. Jót tett a kapcsolatuknak, hogy Marci nem tudott hozzám szaladni, ha valamire szüksége volt. Érzem, hogy imádják egymást.”

Később aztán volt közös vakáció is persze. Alább lehet megnézni a műsor ajánlóját.

(Kiemelt kép: a VIASAT3 Instagramja)