Koltai János, a Szomszédok sztárja összetört felesége elvesztése miatt: Nem érdekel semmi

Három hónapja már, hogy elhunyt Koltai János felesége, Papp Éva.

2023. november 7., 08:15

Szerző:

Augusztus végén hunyt el Pap Éva színésznő, Koltai János felesége. Koltai Jánost a legtöbben a Szomszédok című sorozatból ismerik: ő alakította Gábor Gábort, a vállalkozót. A színész most már 88 éves, és nem tervezi, hogy újra dolgozik valamikor.

Mint mondja, egyelőre nem tudta feldolgozni a fájdalmat, nem vágyik semmire, csak arra, hogy Ádándon lehessen, ahol a feleségével éltek.

„Jelenleg a fővárosban vagyok, de nemsokára indulok vissza vidékre. Eldöntöttem, hogy ott szeretném a hátralévő időt tölteni. Még mindig nem tudtam megemészteni Éva elvesztését, és talán már nem is leszek képes erre – sóhajtott fel Koltai. – Nem igazán érdekel semmi a kerten kívül. A kerti munka talán segíthet – ha csak néhány órára is – elfelejteni a fájdalmamat. A növényeket mind Évával együtt ültettük, nekem pedig innentől kezdve az adja az élet értelmét, hogy ezeket megfelelően gondozzam és életeben tartsam, ameddig még itt vagyok”

– többek között ezt meséli Koltai János a Blikknek. Az interjúból kiderül az is, hogy Pap Éva temetésére idén már nem kerül sor, azt a színésznő születésnapjára, március 15-re halasztják előreláthatólag. Pap Éva annak idején megírt egy könyvet, Koltai János azt tervezi, hogy majd kiadatja a kötetet.

A fent említett ádándi tanyát Koltai János egyébként hét évvel ezelőtt megmutatta a Mokkában, kattintson alább a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)