Jennifer Aniston elárulta, minek köszönheti, hogy 53 évesen ilyen formában van

Íme pár trükk-szokás, ami hozzájárul Jennifer Aniston elképesztő külsejéhez.

2022. június 21., 09:57

Szerző:

Jennifer Aniston népszerűsége nem sokat változott, amióta vége a Jóbarátoknak, és a színésznő külseje szintén nem változott sokat a '90-es évek óta. A Bors című lap összeszedett három tippet-trükköt, amit az 53 éves híresség rendszeresen alkalmaz, hogy az alakja továbbra is olyan legyen, hogy arról rendszeresen cikkeznek a lapok. A dolog nyilván az egészséges táplálkozással, a rendszeres mozgással és a plasztikai sebészet csúcstechnológiájával kezdődik, ehhez jönnek még a következők.

Egyrészt Jennifer Aniston egy-egy húsz perces meditációval kezdi és zárja a napot – azt mondja, ha lusta és kihagyja, akkor rögtön megérzi magán. A lelki-szellemi jóllét, illetve egyensúly ugyanis a külsőn szintén meglátszik.

Másodiknak egy érdekes trükk: a színésznő kollagént tesz a reggeli kávéjába. Ez mondjuk nem az alakjára nézve pozitív hatású, hanem a bőrt, a hajat és a körmöket teszi fiatalosabbá.

Harmadrészt Jennifer Aniston fehérjeport is fogyaszt, reklámoz is egy ilyen céget.

Plusz: a színésznő édesanyja az egészséges táplálkozás mellé rendszeresen jógázott, és a súlyzós edzés mellett Jennifer Aniston ezt is műveli. Legalábbis amikor a kutyái engedik.

Olvasson még! Ezeket is Jennifer Anistonról írtuk

Kínos: Jennifer Anistont láthatóan felbosszantotta a BBC műsorvezetője interjú közben

Jennifer Anistonnal hozták hírbe, David Schwimmer reagált a pletykákra

Megdöbbentő, hogy néz ki Jennifer Aniston smink nélkül

(Kiemelt kép: Jennifer Aniston Instagramja)