Galambos Lajos állapotáról rossz híreket hozott az ügyvédje: most jön a legrosszabb

Galambos Lajos állapota tovább romlik, a zenész különösen tart a decembertől.

2023. november 30., 09:52

Szerző:

Galambos Lajos április végén vonult a börtönbe, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetését. A hírek szerint igen rossz bent a helyzete: súlyos problémái vannak az evéssel, a tisztálkodással és úgy általában a létezéssel is: betegsége miatt gyakorlatilag semmit nem tud egyedül csinálni.

Ügyvédje szállít róla rendszeresen híreket, és dr. Csontos Zsolt most megint járt bent a beszélőn, majd pedig nyilatkozott a Bors című kiadványnak.

„Örömmel mondanám, hogy ügyfelem egészségi állapota javult, de sajnos ennek éppen az ellenkezője igaz. Jól látható, hogy romlott az állapota”

– számol be az ügyvéd.

Dr. Csontos Zsolt többek között a következőket teszi hozzá azzal kapcsolatban, hogy a Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész mentális állapota igencsak hullámzó:

„Galambos Lajos rengeteg erőt merít abból, hogy a lehetőségekhez képest folyamatos kapcsolatot tud tartani a szeretteivel. Ugyanakkor tart attól, hogy a december hónap még az eddig eltelteknél is nehezebb lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára.”

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)