Drogbotrány a sztárvilágban: négy dílere is lehetett a magyar énekesnőnek

A drogbotrányba keveredett énekesnő ügyéről újabb fejlemények láttak napvilágot. 

2023. március 13., 07:32

Szerző:

Tavaly októberben megírtuk, hogy egy ismert magyar énekesnő drogbotrányba keveredett. Akkoriban annyit lehetett tudni, hogy egy énekesnőt kórházba szállítottak mentővel, majd a szervezetében kábítószert, kokaint mutattak ki. Most újabb részletek láttak napvilágot. 

A Blikk azt írja, hogy a rendőrség a magyar énekesnőt gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt, valamint további négy személy ellen nyomoznak bűnrészesség miatt. A lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság adott tájékoztatást az ügyről. 

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban”

- áll a hivatalos közleményben.

dr. Galgóczi Zoltán ügyvéd a lapnak elmondta, hogy ilyen esetekben segíthetett, ha a gyanúsított együttműködő és terhelő vallomást tesz a beszerzőjére. 

(Kiemelt kép: Pexels - Pixabay)