Csongrádi Kata meglepő okból nem aggódik a gázáremelés miatt

Csongrádi Kata meghökkentő választ adott arra a kérdésre, hogy aggódik-e a gázárak emelkedése miatt.

2022. augusztus 16., 11:28

Szerző:

Csongrádi Katával közöl interjút a Meglepetés magazin friss száma, és a beszélgetés valóban tartogat egy elég nagy meglepetést.

A 69 éves színésznő-énekesnő az interjúban beszél 2015-ben elhunyt férjéről, S. Nagy Istvánról, de arra a kérdésre is megadja a választ, hogy aggódik-e a drasztikus gázáremelés miatt. Mint mondja, nem aggódik a fűtésszámla miatt, mert angyalok vigyáznak rá (mármint Csongrádi Katára, nem a fűtésszámlára). Az erkélye korlátján állnak az őrző angyalszobrok. Ez lehet, hogy kissé meghökkentően hangzik, talán lesz, akiknek emészthetőbb lesz Csongrádi Kata életfilozófiája:

„félreértés ne essék, nem vagyok dúsgazdag, de nem szeretek feleslegesen aggódni. Az az életfilozófiám, hogy a múltat megváltoztatni nem tudom, a jövőt nem ismerem, tehát a jelenben kell lenni, az adott pillanatot kell megélni a lehető legjobban.”

A jelen pillanat örömének megtalálása Csongrádi Katánál összekapcsolódik férje és édesanyja spirituális hagyatékával. Erről a színésznő a következőképpen fogalmaz:

„a férjem kérése az volt, hogy »ne sirass, hanem énekeld a dalaimat, lehetőleg a közönséggel együtt!« Édesanyám pedig azt jelölte ki sorsfeladatomul, hogy »menj, vidd az örömöt az embereknek!« Nos, én eszerint próbálok élni, ameddig a csillagok is úgy akarják.”

Mások azért kevésbé derűlátóak

Nagy Feró takarékosságra buzdít: Ez a helyzet, ami van, ez marad

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

Molnár Anikó már a trappistát is visszateszi a polcra, nyaralni ő sem megy

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)