Bródy Jánost rákkal műtötték, még mindig rosszul érzi magát

Bródy János nem is az operáció miatt érzi magát rosszul manapság.

2022. szeptember 21., 10:30

Szerző:

A Nők Lapja legfrissebb számának címlapján Bródy János látható. A 76 éves zenei legendát idén összesen hétszer műtötték bőrrák miatt, de azt mondja, bár legalább ebből a betegségéből végre felgyógyult, azért továbbra is rosszul érzi magát.

Bródy Jánost a betegség testileg és lelkileg egyaránt megviselték. Ennek ellenére korábban úgy nyilatkozott, hogy a nehezén már túl van és nagyon gyorsan regenerálódott. Most a következőképpen fogalmaz a lapban:

„Koltai László doktor úr annyira érti a dolgát, hogy az arcomon elvégzett műtéteknek alig maradt nyomuk. Hiába aggódtak olyan sokan értem, beleértve magamat is, rendbe jöttem. Újra színpadképes vagyok.”

Annyira színpadképes méghozzá, hogy már májusban szerepelt egy koncerten., és azóta több fellépése is volt már.

Ami miatt mégis rosszul érzi magát, az valami egészen más:

„ezen kívül viszont nagyon rosszul érzem magam, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Mondhatnám, mintha megéreztem volna előre, mi történik a szomszédunkban, az országunkban, meg a világban egyáltalán. Csak meg kell hallgatni a legutóbbi lemezem néhány dalát, van köztük, amit még a pandémia előtt írtam. Már a címe is sok mindent elárul: »Gáz van, babám!« Persze, mindig is volt ilyen vagy olyan »gáz«, de úgy érzem, most erős lejtmenetben vagyunk, ami dühít, aggaszt és elszomorít. ”

(Kiemelt kép: Bródy János hivatalos Instagramja)