Berki Krisztián lányait édesanyja, Berki Mazsi és Hódi Pamela közösen fogják felnevelni

Berki Krisztián édesanyja elmondta, mi lesz az unokáival.

2022. május 27., 07:22

Szerző:

Csütörtök délután eltemették Berki Krisztiánt. A szertartás után az elhunyt sztár édesanyja, Mayer Júlia interjút adott a Borsnak, ahol elárulta, miképpen fogják felnevelni a fia lányait közösen Berki Mazsival és Hódi Pamelával. A megtört asszony még mindig várja, hogy megcsörrenjen a telefonja és kiderüljön, hogy Berki halála csupán egy rossz álom volt.

„Egyetlen reményszikrám van csak, az unokáim. A két csodás kislány! Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg. Valahol olvastam, hogy azt nyilatkoztam, hogy Mazsi belefogyott a gyászba, de ez nem igaz, nem is találkoztam vele egy hónapja... Csak telefonon beszélünk. A lényeg – tette hozzá a gyászoló édesanya – a kis unokáimmal akkor találkozhatok majd, amikor csak akarok”

- nyilatkozta a Borsnak Mayer Júlia. 

A gyászoló édesanya a lapnak elmondta, ha az unokáival lesz, akkor a fia is mindig ott lesz közöttük, valamint mindennél jobban vágyik arra, hogy a két kislányt, a 9 éves Natasa Zselykét és a 6 hónapos Emma Katerinát lássa együtt felcseperedni. 

„Pamelával és Mazsival azt beszéltük, hogy közösen neveljük majd fel Krisztián gyermekeit, akikben tovább él a fiam lelke. Ha velük leszek, mindig ott lesz a kisfiam is közöttünk. És ez olyan jó érzéssel tölt el”

 - mondta Berki Krisztián édesanyja. 

Berki Mazsi a temetésben elmondott beszédében szintén azt mondta, hogy a két kislány jó testvérként fog felnőni: 

„Hiányozni fogsz mindannyiunknak és hiányozni fogsz a gyerekeknek is. Ez lesz a legnehezebb: lesz pótolni a szuperhős apát, aki voltál. Hiszem, hogy van gondviselés, és neked már jobb odaát. Imádkozunk érted, hogy a lelked nyugalomra leljen. Drága társam! Csak a szeretet számít, semmi más. De te ezt már tudod. Nekünk kell ezt magunkba fogadnunk. Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni.”

Berki Krisztián temetéséről még több 

Berki Krisztiánt mégsem koporsóban temették el

Fotó: Berki Krisztián sírhelyén egy titokzatos üzenet jelent meg

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)