Korábban sz*r embernek tartotta Berki Krisztiánt Osváth Zsolt: most a halála miatt szólalt meg

Fontos dologra hívta fel a figyelmet a youtuber is.

2022. május 6., 16:33

Szerző:

Csakúgy mint korábban Vujity Tvrtko és Tóth Andi, Osváth Zsolt is fontos dologra hívta fel a figyelmet Berki Krisztián halálával kapcsolatban. A népszerű youtuber két évvel ezelőtt a LifeTV egy adásában vallotta be, ahol az egykori Fradi vezér volt a műsorvezető, hogy bizony ő egy sz*r embernek tartotta a hírességet. 

Osváth akkor is elmondta, hogy amit Berki a médiában mutatott azzal nem tudott azonosulni sosem, ám a Bréking című reggeli műsor forgatása kapcsán akkor jobban megismerték egymást és rájött, hogy a magánéletben egy kedvelhető ember. Most Berki Krisztián tragikus halála után sem változott meg erről a véleménye, valamint egy fontos üzenetet is megfogalmazott azoknak, akik trágár stílusban nyilvánulnak meg a sztár tragikus haláláról.

„Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, sőt. Sajnálom, hogy a gyermekeid már nem érezhetik többé amiről ebben az adásban beszéltem. Amikor kommentet fogalmazol meg a haláláról szóló hírek alá, jusson eszedbe "egy gyermek figyeli a szavaid". Ég veled Krisztián, kitartást az érintetteknek!”

- írta a bejegyzésében Osváth Zsolt.

Íme, a közel két évvel ezelőtti felvétel:

Megrázta a hír a celebvilágot

Ambrus Attila a Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról vallott: Eltávolodtunk egymástól

Fotó: Curtis is Berki Krisztiánt gyászolja

Kajdi Csaba is megemlékezett Berki Krisztián haláláról

Hajdú Péter megrendítő posztban emlékezik meg Berki Krisztiánról

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)