Bereczki Zoltán megdöbbentő dolgot árult el a szüleiről – videó

Bereczki Zoltán édesapja is szerepelt az Adom a napom című műsorban.

2023. szeptember 19., 11:17

Szerző:

Bereczki Zoltán volt a hét első vendége az Adom a napom című műsorról, amiről 3 dolgot kell tudni. Egyrészt a vezetője Geszti Péter, másrészt az nlc.hu-n egész napos élő közvetítést lehet belőle nézni, harmadrészt este van mindig egy bővebb interjú az aznapi sztárral.

Bereczki Zoltán az alábbi adásrészletben úgy nyilatkozik, hogy az édesapja áll mellette. Az apukát a workaholic szóval írja le, azaz arra utal, hogy munkamániás, és aztán elmeséli, hogy édesanyja szintén ilyen volt, és ezt a munkamorált ő is átvette:

„nem érzi magát egyensúlyban, ha nem dolgozik. Ezt a szemléletet átadta. Ha mondjuk nekem este 6-kor el kell indulnom még egy fellépésre, de 4 órakor le merek dőlni egy órára, akkor lelkiismeret-furdalásom van, hogy a nap közepén, világosban le mertem ülni. Ez egy program, ami megy az emberben. Azt a csúnya szót, hogy maximalizmus, ami meg szerintem inkább professzionalizmus, én inkább ezt szeretem erre használni, ez mind a kettőjüktől jött. Az anyám elképesztő, egymondatos kritikáival tudta megszabni a minőséget, apu pedig – nem akarom az anyut kizárni ebből a körből, mert ő is elképesztő munkabírással volt megáldva – de apu ennek hangot is adott. Az volt otthon a mondás, hogy az teljesen mindegy, hogy mit, de válassz magadnak valamit, amit csinálsz.”

Az alábbi videóban hangzanak el a fentiek.

És íme még egy részlet a hétfői adásból. Ebben Bereczki Zoltán zongorakísérettel énekel egy olyan dalt, ami nagyon emlékeztet a Somewhere című számra a West Side Story-ból.

Az Adom a napom keddi vendége Pásztor Anna, de neki hétfő este koncertje volt, így az aznapi élő közvetítés délelőtt 11-kor indult csak.

(Kiemelt kép: Geszti Péter Instagramja)