Anne Heche fia szívbemarkoló közleményt adott ki édesanyja haláláról

Anne Heche színésznő 53 évesen, autóbaleset következményeiben hunyt el.

2022. augusztus 13., 10:56

Szerző:

Augusztus ötödikén Anne Heche nagy sebességgel nekiment az autójával először egy garázsnak, majd egy lakóházba csapódott, ami ennek következtében kigyulladt. A ház lakója nem sérült meg, de a lakás lakhatatlanná vált, a színésznő pedig igen komoly égési és egyéb sérüléseket szenvedett és kómába esett. Hat napig gépekkel tartották életben, de végül pénteken lekapcsolták a gépekről.

Anne Heche-nek két fia született két külön kapcsolatból, a nagyobbik gyermeke, Homer Heche 20 éves, akinek a féltestvére, Atlas Tupper 13. Ők ketten láthatók édesanyjukkal az alábbi képen.

A két fiú közül a nagyobbik juttatta el közleményét a People magazinnak. A következőket írja-üzeni:

„Atlas öcsém és én elvesztettük Édesanyánkat. Hat napnyi, szinte hihetetlen érzelmi ingadozások után most csak a mély, szótlan szomorúság maradt. Remélem, hogy anyukámnak nincs fájdalma és most elkezdheti felfedezni azt, amit én örök szabadságként szeretek elképzelni.
Ezalatt a hat nap alatt barátok, családtagok és rajongók ezrei öntötték ki nekem a szívüket. Hálás vagyok a szeretetükért, ugyanúgy, mint ahogy Édesapám, Coley és mostohaanyám, Alexi támogatásáért is, mert őrájuk most is támaszkodhatok.”

Közleményt adott ki Ellen DeGeneres humorista-színésznő-műsorvezető is, hiszen ő és Anne Heche a '90-es évek második felében három évig egy párt alkottak. Elhunyt exéről a Twitteren a következőképpen ír Ellen DeGeneres:

„szomorú nap ez a mai. Minden szeretetemet küldöm Anne gyermekeinek, családjának és barátainak.”

Gyászol a showbusiness világa

Meghalt Olivia Newton-John

Elhunyt a Mátrix színésznője

Elhunyt a Magnum sztárja

(Kiemelt kép: Anne Heche Instagramja)