Szalai Attila karrierje egyelőre bizonytalan

Nem csupán angol csapatok, sajtóhírek szerint a PSG is vinné Szalai Attilát. A magyar védő egyik topcsapatnak sem első számú célpont, de számolnak vele.

2022. június 25., 16:58

Szerző:

Szalai Attilát, a magyar válogatott és a török Fenerbahce középhátvédjét szeretné megszerezni a nyári átigazolási szezonban a francia Paris Saint-Germain, ha nem tudják leigazolni az olasz Intertől Milan Skriniart – írja a 90min.com nyomán a HVG.hu.

Milan Skriniar és Szalai Attila ára között azonban jelentős különbség van: Fabrizio Romano, az európai futballvilág átigazolásokban legjobban ismertebb bloggere szombaton arról írt, hogy a PSG 60 millió eurós ajánlatot készül lerakni a jövő héten Skriniarért,

Szalai Attila vételára azonban csupán 15 millió euró lenne.

Szalainak azonban akad más kérője is: a Premier League-ben játszó Nottingham Forest, Fulham, valamint a Newcastle is szeretné állítólag megszerezni őt. A 24 éves játékos piaci értéke jelenleg 12 millió euró, korábban a Chelsea-val és az Atlético Madriddal is hírbe hozták.

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

2022. augusztus 16., 08:32

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) felfüggesztette az indiai szövetség (AIFF) tagságát harmadik fél indokolatlan befolyása miatt.

2022. augusztus 15., 19:44

Milák Kristóf a papírformának megfelelően az első, Márton Richárd pedig a negyedik idővel jutott döntőbe 200 méter pillangón a római úszó Európa-bajnokság hétfői napján.