Ronaldo nem eladó

Erik ten Hag, a Manchester United labdarúgócsapatának új vezetőedzője cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint a csapat sztárja, Cristiano Ronaldo távozna a klubtól.

2022. július 11., 15:37

Szerző:

„Jelenleg éppen nincs itt nálunk, személyes okokból, de vele tervezzük a következő szezont. Nagyon örülök, hogy vele dolgozhatok” – fogalmazott hétfői sajtótájékoztatóján a holland szakember. 

A múlt héten arról cikkezett a nemzetközi sajtó, hogy a 37 éves portugál csillag a nyáron elhagyja az MU-t, mert az együttes nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A sajtó azt is tudni vélte, hogy a Chelsea, a Bayern München, a Paris Saint-Germain vagy az SSC Napoli lehet a következő csapata. 

„Nekem ő semmit nem mondott, én is csak olvastam ezeket a híreket. Amit mondhatok, az az, hogy Cristiano nem eladó. Része a terveinknek, és szeretnénk közösen sikereket elérni”

– jelentette ki Ten Hag.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Valter Gouveia/NurPhoto)

A hónap végi világbajnoki selejtezőkre, illetve a szeptemberi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott 20 ponttal, 84-64 arányban kikapott Horvátországtól csütörtökön Opatijában.