Rendkívüli! Veres Roland bronzérmes

A 60 kilogrammban szereplő Veres Roland bronzérmet nyert vasárnap a jereváni férfi ökölvívó Európa-bajnokságon, miután elveszítette elődöntőjét.

2022. május 29., 14:08

Szerző:

A 22 éves korábbi kick-box-világbajnok az örmény Karen Tonakanyan és a dán Frederik Lundgaard Jensen legyőzésével jutott a négy közé, ott viszont egyhangú pontozással kikapott a grúz Artyus Gomtsyantól.
 

Veres Roland a kontinensviadal első magyar érmét szerezte, egyúttal Csóka Nándor 2015-es bronza után az első magyar dobogós lett kontinensviadalon.

A jereváni viadal elődöntőiben még egy magyar, a 63,5 kilogrammban szereplő Kovács Richárd érdekelt, aki az esti programban csap össze a hazai közönség előtt szereplő Hofhannes Bacskovval.

(Kiemelt kép: Veres Roland. Fotó: Kovács Tamás/MTI)

2022. június 27., 09:55

Cristiano Ronaldo fejében sokáig járt az a gondolat, hogy az őszt már egy másik klubban kezdi majd, mivel a Manchester Unitednél eltöltött időszaka nem úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte. Most úgy tűnik, döntött a folytatásról.

2022. június 27., 06:54

A Colorado Avalanche nyerte a Stanley Kupát, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének hatodik mérkőzésén 2-1-re győzött az elmúlt két idényben bajnok Tampa Bay Lightning otthonában, és így 4-2-es összesítéssel bizonyult jobbnak.

2022. június 26., 20:42

A címvédő Szombathely hazai pályán könnyedén legyőzte a Körmendet vasárnap a férfi kosárlabda NB I döntőjének ötödik, utolsó mérkőzésén, így 3-2-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és begyűjtötte fennállásának negyedik aranyérmét.