Továbbra is veretlen a Kecskemét az NB1-ben

A Kisvárda otthonában 1-0-ra verték a házigazdákat az NB 1. 22. fordulójában.

2023. március 4., 16:49

Szerző:

A Kecskemét egygólos meccsen nyert a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

A kecskemétiek nyolc kör óta veretlenek az élvonalban, ugyanakkor ebben a sorozatban csak a második győzelmüket aratták. A szombati sikerükkel a Kisvárdával szemben növelték előnyüket a tabella második helyén.

A gól nélküli első félidőben a Kisvárda futballozott némi fölényben, de a Kecskemét járt közelebb a gólszerzéshez, egyszer azonban Petkovic védett bravúrral, másodszor pedig Banó-Szabó célzott pontatlanul, pár centivel.

A szünet után átvette a kezdeményezést a Kecskemét és Katona remek lövésével megszerezte a vezetést. Ezt követően a vendégek átadták a területet riválisuknak, és a biztos védekezés mellett a kontrákra rendezkedtek be.

A Kecskemét rendkívül fegyelmezetten védekezve ellenfelének szinte esélyt sem hagyott az egyenlítésre, így elvitte a három pontot.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
Kisvárda Master Good-Kecskeméti TE 0-1 (0-0)
--------------------------------------------
Kisvárda, v.: Bognár
gólszerző: Katona B. (56.)
sárga lap: Ötvös (34.), Melnyik (52.), illetve Meszhi (21.), Szabó A. (45+1.), Vágó L. (45+2.)

Kisvárda Master Good:
---------------------
Petkovic - Hej, Kovacic, Széles, Leoni (Alic, 78.) - Karabeljov (Navrátil, 88.), Ötvös - Melnyik, Makowski, Camaj (Vida, 78.) - Mesanovic (Spasic, a szünetben)

Kecskeméti TE:
---------------
Varga B. - Vágó, Szabó A., Belényesi - Nagy K., Szuhodvoszki (Rjasko, 92.), Mehszi (Nikitscher, a szünetben), Zeke - Banó-Szabó (Szalai G., 75.), Tóth B. (Horváth K., 84.), Katona B. (Májer, 75.)

 

(Kiemelt kép forrása: Kecskeméti TE, Facebook)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.