Melegebb éghajlatra küldte a riportert a Real Madrid játékosa

Toni Kroos lekezeleően bánt a felkészületlen sportújsgáíróval. 

2022. május 29., 13:29

Szerző:

Szombat este a Bajnokok Ligája döntőjében a Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt. A 36 perces csúszással induló meccsen az angol csapat lényegesen veszélyesebb volt, a madridiak kapusa Thibaut Courtois kilencet védett, ami rekord a sorozat döntőiben; ehhez képest a Real egy darab kaput eltaláló lövéssel nyerte meg a találkozót. A Liverpool magához képest gyengébben játszott, a fogadóirodák átlagánál előzetesen is Jurgen Klopp csapatát tartották valamivel esélyesebbnek.

Ezek után a találkozó végén egy német riporter megpróbált interjút készíteni a Madrid egyik játékosával, Toni Kroosszal – szúrta ki az erről készült felvételt a Telex. Többek között megkérdezte a focistától, meglepte-e, hogy ilyen komoly bajba került a csapata, mire Kroos azt válaszolta szerint:

„90 perced volt jó kérdéseket kitalálni, erre két ilyen szaros kérdéssel jössz.”

Hozzátette, nyilvánvaló volt, hogy a Liverpool ellen nehéz lesz, de nem egy csoportmeccset játszottak, hanem a BL-döntőt nyerték meg éppen. Kroos ezután ellépett a riportertől, majd pár másodperc múlva még visszanézett a riporterre, és szörnyülködött egy sort a focista.

(Kiemelt képünk: Fotó: Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP)