Meglepő információ derült ki Csollány Szilveszterről

Nem várt fejlemény.

2021. december 30., 06:38

Szerző:

Csollány Szilveszter még idén december elején került lélegeztetőgépre a koronavírus-fertőzés szövődményeként. A 2000-es sydney-i olimpia aranyérmes tornászáról eddig az a hír járta, hogy nem volt beoltva és ez vezetett  válságos állapotához. A kérdésben egy új fejlemény történt, ugyanis Lehota Tamás kutatóorvos cáfolja a korábbi híreszteléseket közösségi oldalán, írja a promotions.hu.

„Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most kérem mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján”

– idézi Letoha Tamás posztját a lap. A kutatóorvos szerint az olimpikon kezelőorvosa közölte vele, hogy Csollány Janssen típusú egy dózisú vakcinát kapott még a kórházba kerülése előtt. 

Csollány Szilveszter állapota jelenleg is válságos az egyik budapesti kórházban. 

(Kiemelt kép: Csollány Szilveszter a gyűrűkön a XI. francia nemzetközi tornászbajnokság selejtező versenyén, 2002. október 19-én. Fotó: Damien Meyer / AFP)