Cristiano Ronaldo elhallgattatta a találgató újságírókat

Nem a hírekre, hanem a játékára akar koncentrálni a klasszis.

2021. augusztus 19., 20:33

Szerző:

Cristiano Ronaldo a Facebook-on reagált a média találgatásaira. A közelmúltban sokféle találgatás volt azzal kapcsolatban, hol folytatja majd a többszörös aranylabdás a játékot. Hírbe hozták a PSG-vel és a Real Madriddal is. Cristiano Ronaldo azonban megelégelte a vele kapcsolatos találgatásokat és azt kéri, hogy hagyják békén. Ő csak a focira és a teljesítményére szeretne koncentrálni. 

Cristiano Ronaldo bejegyzésében azt is nehezményezi, hogy egyetlen újságíró sem akarta kideríteni vele kapcsolatban az igazságot. Szerinte a több cselekvésnek sokkal több értelme van, mint a beszédnek. A klasszis hozzátette, hogy örökre a szívébe zárta a Real Madrid szurkolóit. A játékos úgy gondolja, hogy szurkolók is őt. 

Cristiano a média találgatásával kapcsolatban pedig azt írta, hogy továbbra is a karrierjére és a munkájára akar koncentrálni. Azt állítja, minden kihívásra felkészült. Véleménye szerint: „Minden más? Minden más csak beszéd.”

(Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa részt vesz a 15. dubaji nemzetközi sportkonferencia keretében tartott Globe Soccer Awards díjátadóján a dubaji Armani Hotelben 2020. december 27-én. Fotó: Ali Haider/MTI/EPA)