Több mint 31 ezer üzenettel és hívással zaklatott egy nőt egy budapesti férfi

A budapesti rendőrök most fejezték be a nyomozást egy férfival szemben, aki több mint 15 ezer kéretlen üzenettel és hívások ezreivel zaklatott egy nőt.

2022. október 3., 15:18

Szerző:

Egy könyv eladása kapcsán kezdett levelezni a közösségi oldalukon keresztül egy nő és egy férfi 2019-ben. A nő a telefonszámát is megadta, majd személyesen is találkoztak, egy idő után azonban a férfi kéretlenül is próbálta folytatni a kapcsolattartást – írta a police.hu.

Egy év alatt a nőnek 15699 sms-t küldött és 15707 alkalommal hívta fel.

A sértett letiltotta a férfi számát, aki ezután emailben zaklatta tovább. A nő 2021 nyarán tett feljelentést. A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki az 50 éves férfit. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban átadták az ügyészség részére.​

 
(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)
 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint ötmillió forint értékben hamis ágyneműgarnitúrát találtak egy autóban – közölte a NAV bevetési igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

A Somogy Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a kutyái olyan súlyosan megsebesítettek egy idős asszonyt, hogy kórházba kellett szállítani. A sértett a kutyatámadás során szerzett sérüléseivel összefüggő keringési elégtelenség miatt hunyt el.