Kolbászt loptak a szalonnaiak

Emellett 50 kilogramm fagyasztott szarvashúsnak is lába kelt. 

2022. november 8., 14:31

Szerző:

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság három szalonnai férfival szemben. A gyanúsítottak 2022. október 31-én egy bódvarákói vendégházból késeket, akkumulátoros fűrészt, továbbá majd 50 kilogramm fagyasztott szarvashúst, és kolbászt loptak – írja a police.hu.

A bejelentést követőn a beszerzett adatok és információk alapján a rendőrök már 2022. november elsején gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrkapitányságon a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőket. A betörőknél tartott házkutatások során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított eszközöket és a húsokat is.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock)

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint ötmillió forint értékben hamis ágyneműgarnitúrát találtak egy autóban – közölte a NAV bevetési igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

A Somogy Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a kutyái olyan súlyosan megsebesítettek egy idős asszonyt, hogy kórházba kellett szállítani. A sértett a kutyatámadás során szerzett sérüléseivel összefüggő keringési elégtelenség miatt hunyt el.