Ilyen a fáradt karambolozó: a baleset után a rendőrök keltették a saját autójában

Két autó ütközött Újpesten. 

2021. október 19., 10:39

Szerző:

Két gépkocsi ütközött Újpesten, majd a baleset után a vétkes sofőr elhagyta a baleset helyszínét, írja a police.hu. A rendőrök a közeli erdőben fogták el a férfit, aki éppen aludt. A férfit az előállítás után, a járőrautóban is elnyomta az álom. 

A balesetnek sérültjei nincsenek. A balesetet okozó sofőr áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, ezután ütközött neki a szemből érkező járműnek, az Íves utcában még 2021. október 17-én délután.  

A szabályosan közlekedő férfi hívott rendőrt az eset után, válaszképp a vétkes autóvezető a közeli erdőben rejtőzött el. A hatóságok rövid ideig tartó keresés után találták meg a békésen alvó férfit autójában. Miután felébresztették és a járőrautóba ültették, megpróbálták meghallgatni a történtekről, de újra elaludt. 

(Kiemelt kép forrása: police.hu)

 

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.