Úgy megütötte a 11 éves fiút, hogy felduzzadt az arca

Felpofozott egy 11 éves kisfiút egy debreceni iskola karbantartója. 

2022. május 14., 19:37

Szerző:

Az ütés jókora erejű lehetett, mert az ötödikes fiú arca felduzzadt és kipirosodott. Édesanyja feljelentést tett, a rendőrség könnyű testi sértés miatt nyomoz – derül ki az RTL Klub Híradójából.

Az iskola vezetése a televízió érdeklődésére elmondta, azonnal belső vizsgálatot indítottak az ügyben, a férfi elismerte, hogy ő hibázott, és már nem dolgozik az intézményben.

Az iskola gondnoka azt állítja, azért ütött, mert a diák csúnyán beszélt. Édesanyja szerint azonban éppen ő beszélt trágárul a gyerekekkel, fia pedig rászólt, és ez után csattant a pofon.

A 60 éves férfi az iskolavezetés szerint azért ütötte meg a gyereket, mert csúnyán beszélt, a fiú édesanyja szerint ez fordítva történt. Az igazgató azt közölte, belső vizsgálat indult, a gondnok már nem dolgozik náluk. Az anya feljelentést tett.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: GODONG / BSIP / BSIP via AFP)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.