Halálra ítélték a nőt, aki brutálisan meggyilkolt egy várandós nőt Texasban

Halálra ítélte a texasi Bowie megye esküdtszéke Taylor Rene Parkert, aki megölt egy várandós nőt, majd kitépte a méhéből a gyermekét, aki később ugyanúgy meghalt.

2022. november 10., 09:54

Szerző:

A 29 éves Taylor Rene Parker a gyilkosság előtt terhességet színlelt barátjának, ezzel megakadályozva azt, hogy szakítson vele. A nő többek között ultrahangot hamisított, és még babaváró bulit is rendezett.

A nő a nem létező gyermekének a születési időpontját is meghatározta, 2020 október 9-ét. Ezen a napon ölte meg a 21 éves, várandós Reagan Michelle Simmons-Hancockot, akit otthonában agyonvert egy kalapáccsal, majd egy szikével kivette a gyermekét a méhéből és elszökött a csecsemővel. A kislány később meghalt.

A texasi Bowie megye esküdtszéke Parkert halálra ítélte, akit a texasi Gatesville-ben lévő Mountain View börtönbe szállítanak.
(New York Post)

(Kiemelt képünk illusztráció. fotó: Yasin Ozturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.