Az utcára sem mer lépni a sofőr, aki a buszban felejtette a 4 éves Inezt

A kislány állapota továbbra is válságos. A buszsofőr családja, pedig attól fél, hogy a férfi öngyilkosságot fog elkövetni. 

2022. június 10., 09:22

Szerző:

Mint ahogyan korábban megírtuk, hogy a 4 éves Inezt egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtették kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá. A gyermek a buszban több órát tölthetett úgy, hogy abban legalább 50 fok volt. Miközben a gyermek az életéért küzd a debreceni kórházban, a buszsofőr most közellenségnek számít a faluban. A férfi összeomlott a történtek miatt, sokkhatás alatt áll, rendőrségi nyomozás indult ellene. 

„Az édesapámat nagyon megviselték a történtek. Külön kérték, hogy a vizsgálatok lezártáig senkinek se nyilatkozzunk, de egyébként sem rendelkezem a szörnyű esettel kapcsolatban elegendő információval” – mondta a a Borsnak a sofőr fia.

Akinek barátai attól félnek, hogy a súlyos lelkifurdalástól szenvedő sofőr esetleg kárt tehet magában. „Egy ekkora tragédiát nem lehet könnyen feldolgozni. Megpróbálunk megfelelő segítséget szerezni, és természetesen mindannyian az édesapám mellett vagyunk” – tette hozzá a fiú.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)