A kávézó teraszán döntött úgy egy floridai pap, hogy nekiáll maszturbálni

Nyilvános maszturbálásért tartóztatott le a rendőrség egy középkorú férfit május 9-én, a floridai Kissimmee-ben. Később kiderült, hogy a gyanúsított pap, aki online hittanórákat ad.

2022. június 29., 12:57

Szerző:

Maszturbálni kezdett május 9-én egy középkorú férfi, a floridai Osceola megyében fekvő Kissimmee egyik Starbucks kávézójának teraszán – írja a Miami Heraldra hivatkozva a 24.hu.

Az esetről a kávézó személyzete tett bejelentést, miután a férfi tevékenységét a kávézó vendégei és dolgozói is jól láthatták a hatalmas ablakokon keresztül. Miután a helyszínre érkező rendőrök letartóztatták, kiderült, hogy a gyanúsított Enginio Dali Muniz-Colon, egy helyi lelkész, aki online hittanórákat ad.

Kiderült, hogy a lelkésznek már több hasonló incidense volt, ugyanazon a teraszon. A férfit letartóztatták és a megyei börtönbe szállították, az óvadékát ezer dollárban (kb. 376 ezer forintban) állapították meg.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.