Zenész még ekkorát nem kaszált, mint Taylor Swift

A CNN szerint csak Észak-Amerikában 2,2 milliárd dollárt hozhat a The Eras turnéja. Egy koncertjegy megközelítőleg 170 ezer forintba került. 

2023. augusztus 22., 16:53

Szerző:

Taylor Swift március 17-én indult turnéja koncertjeire az első körös jegyek 455,78 dollárba, azaz valamivel több mint 170 ezer forintba kerültek, és a belépőket elkapkodták. Swift hatvannyolc koncertet tart Észak-Amerikában, a QuestionPro információi szerint a koncerteket átlagosan több mint 72 ezren látogatták – számol be a Népszava

Ezzel a The Eras Tour (A korszakok turné) című koncertsorozata lehet a valaha volt legtöbb bevételt hozó turné. A három órás produkció során Taylor Swift tizennégy éves karrierjének korszakait mutatja be, és a tervek szerint 2024 novemberében ér véget a turné. A helyszínek között azonban – Karácsony Gergely bánatára – Budapest nem szerepel. 

A korábbi csúcstartó Elton John „Farewell Yellow Brick Road” (Búcsú a sárga köves úttól) című turnéja volt, amely több mint 887 millió dollár bevételt hozott 2018 és 2023 között Larry Miller, a New York-i Steinhardt Egyetem zenei üzleti programjának igazgatója szerint.

(Kiemelt képünkön Taylor Swift amerikai énekesnő és dalszerző a The Eras Tour című turnéján lép fel az AT&T Stadionban 2023. március 31-én a texasi Arlingtonban, az Egyesült Államokban. Fotó: Javier Vicencio/Eyepix/NurPhoto via AFP)

 

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.