George Clooney és Brad Pitt ismét közös filmet vállaltak, erre számíthatnak a rajongók

Mindketten Hollywood kedvencei, és most újra együtt játszanak: George Clooney és Brad Pitt ismét közös filmben szerepelnek.

2024. május 30., 15:00

Szerző:

Utoljára 2008-ban, az Égető bizonyíték című filmben láthatta együtt a közönség George Clooney és Brad Pitt duóját, ám most újra együtt tűnnek fel a mozivásznon – számolt be róla a Variety.

Az Ocean’s-filmek óta mindenki tudja, hogy érdemes figyelni, ha ugyanarra a filmre mondanak igent, tehát minden esély megvan arra, hogy legújabb, Wolfs című filmjük is nagy siker legyen.

Az akcióvígjáték rendezője Jon Watts, és már a film első trailerje is megjelent, ami azonnal felkeltette a mozirajongók figyelmét.

George Clooney tudja, mit vállal el

A történet szerint Brad Pitt és George Clooney is profi bűnözők, akik ugyanarra a munkára kapnak megbízást. Egy szörnyű gyilkosságot kell fedezniük, amelyben egy nő is érintett.

Csak a helyszínen derül ki, hogy közös feladatot kell elvégezniük, és azt az utasítást kapják, hogy együtt kell dolgozniuk. A kezdeti, olykor vicces, máskor nehéz helyzetek után összecsiszolódnak, és együtt igyekeznek megoldani az ügyet. Mindketten az önálló munkavégzéshez szokott magányos farkasok, ám ezen az éjszakán kénytelenek rádöbbenni, hogy szükségük van egymás segítségére.

Úgy tűnik, 16 évnyi kihagyás után a két színész még mindig gyorsan egymásra tud hangolódni, ugyanis tökéletes az összhang köztük a vásznon. A filmben rajtuk kívül feltűnik Austin Abrams, Amy Ryan és Poorna Jagannathan is.

A Wolfs minden bizonnyal mindkettőjük számára többet jelent, mint egy egyszerű filmszerep, hiszen a produceri feladatokat is közösen látják el.

A rendező, Jon Watts is a szakma mestere, hiszen otthonosan mozog a Marvel-filmek világában, a nevéhez köthetőek a Pókember-szuperhősfilmjei, és a Disney+ Star Wars-sorozata is. Szinte minden kasszasiker lesz, amihez nyúl, így az ő neve is garanciát jelent a minőségre.

A filmet már javában forgatják, így az első trailert a Sony már nyilvánosságra is hozta. A Wolfs előreláthatólag szeptember 20-án kerül majd a mozikba.

(Fotó: Village Roadshow Pictures / NPV / Collection ChristopheL via AFP)