Európai turnéra indul novemberben Azahriah

Hat országot érintő európai turnéra indul novemberben Azahriah. 

2023. június 8., 17:22

Szerző:

A koncertsorozat november 2-án kezdődik Bécsben, és november 12-én fejeződik be Párizsban. Az állomások között lesz még Prága, Varsó, Berlin, Manchester és London. A turnén Azahriah Európa-szerte megmutathatja, ami már tavalyi nagyszínpados koncertje során a Szigeten is kiderült: zenéje nyelvi és országhatárokon átívelő produktum, amely bárhol képes megmozgatni a közönséget.

Pár hete megjelent nagylemezén, a Mementón a karibi Queen Omega az egyik közreműködő, a Four Moods 2 című szám „a tökéletes példája annak, hogy Azahriah művészi nyelve univerzális" – emelik ki a közleményben. Azahriah a hollandiai Eurosonic fesztiválon – Magyarország képviseletében – élő show-val mutatkozott be.

A 21 éves Azahria youtuberként kezdte pályafutását, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Az év novemberében nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. Mára az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált, tavaly és idén is telt házas koncertet adott a Budapest Parkban, és idén tavasszal megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát is.

 (Kiemelt képünkön Azahriah. Fotó/Forrás: hivatalos Facebook oldala)