Mentőt kellett hívni a texasi szenátor lányához

Saját magának okozott szúrt sebesüléseket Ted Cruz texasi szenátor 14 éves lánya, Caroline Cruz.

2022. december 7., 09:22

Szerző:

Rendőröket és mentősöket riasztottak kedd este Ted Cruz republikánus szenátor texasi otthonához, miután bejelentés érkezett, hogy egy ott tartózkodó 14 éves lány a karján vágott sebeket ejtett, értesült az ABC News.

A hatóságok helyi idő szerint kedd este, nem sokkal 8 óra előtt kaptak bejelentést arról, hogy Houston River Oaks kerületében egy fiatal önkezűleg okozott sebesülést magának. A tinédzsert kórházba szállították. Ted Cruz irodája kedden késő este közölte, hogy a szenátor lánya jól van. „Ez egy családi ügy, és szerencsére a lányuk jól van” – mondták Cruz képviselői az ABC helyi csatornájának. „Nem voltak súlyos sérülések. A család arra kéri a médiát, hogy tartsa tiszteletben lányuk magánéletét ebben az időszakban” – közölte a republikánus szenátor irodája.

(Kiemelt képünk: Caroline Cruz, Ted Cruz amerikai szenátor (R-TX) lánya ül Kaye Goolsbyvel, Cruz régi támogatójával egy kampánygyűlésen. Loren ELLIOTT / AFP)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.