Bizarr bűneset – Kar nélkül szúrta le áldozatát az utcai művész

A hajléktalan művész szerint önvédelem volt, az áldozat azonban egészen másképp emlékszik. 

2022. augusztus 22., 12:38

Szerző:

Miami Beachen letartóztatták a 46 éves Jonathan Dale Crenshaw-t, mivel a lábával tartott ollóval megszúrta a 22 éves Cesar Coronadot. A kar nélkül éllő, utcai művészként dolgozó Crenshaw azután szúrta le áldozatát, hogy az útbaigazítást kért tőle – írja az nbcmiami.com

Az áldozat sem hiszi el, hogy kar nélkül le tudta szúrni a támadója

Jonathan Dale Crenshaw szerint azonban egészen másképp történt az eset.  A késelő azt állítja, békésen feküdt az utcán, amikor egy férfi odament hozzá, majd fejen ütötte. Ekkor vette elő az ollóját, amit a lábaival fogva használt fegyverként, hogy megvédje saját magát.

A 22 éves Cesar Coronado az NBC Miami televízió híradójának elmondta, hogy nem ütötte meg a hajléktalan férfit, és hozzátette, annyira nem érti az esetet, hogy már abban is elkezdett kételkedni, hogy valóban Crenshaw szúrta-e meg, mert „nem hiszem, hogy a lábával valaki ezt meg tudja csinálni”. 

 A hajléktalan férfit súlyos testi sértés miatt előzetes letartóztatásba helyezték, ahonnan csak 7500 dolláros, azaz átszámítva nagyjából hárommillió forintos óvadék kifizetése ellenében engedik ki, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene felhozott váddal szemben.

(Kiemelt fotó illusztráció: 168.hu | Merész Márton)

 

 

Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg immár mentességet élvez a vádhatósággal szemben a Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró 2018-as meggyilkolása miatt az Egyesült Államokban indított perben, mivel múlt héten a szunnita királyság miniszterelnökévé nevezték ki - jelentették ki a trónörökös ügyvédei egy amerikai bíróságon hétfőn.