Felvidéki vállalkozói expót tartanak Kassán

A koronavírus utáni újraindulás elősegítése céljából tartanak rendezvényt Kassán.

2021. augusztus 12., 06:18

Szerző:

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége vállalkozói augusztus 27-én Kassán "RESTART - Indítsd újra!" címmel tart expót – írta az MTI. A szövetség a kassai és a Kassa környéki régió vállalkozóit is szeretné bekapcsolni Nyugat-Szlovákia gazdasági fejlődésébe, ezért tartják idén az expót Kassán.

A résztvevők megtekinthetik a rendezvényhez kapcsolódó kiállítást, valamint előadásokat hallgathatnak meg. Egyebek közt ismertetik a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. portfólióját, konzultációt tartanak a témában, illetve bemutatkoznak a Magyarországról érkező cégek is. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Részletes program ezen a linken olvasható.

(Kiemelt kép: III. Felvidéki Vállalkozói Expo Dunaszerdahelyen, 2019. október 9-én. Fotó: Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége facebook oldala)

 

06:41

Újabb újságírót gyilkoltak meg Mexikóban. Antonio de la Cruzt szerdán lőtték agyon ismeretlen elkövetők a Ciudad Victoria városában található háza közelében - jelentette az Expreso című helyi lap, amelynek dolgozott.

06:14

Tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte szerdán a 2015. november 13-i, 132 halálos áldozatot követelő párizsi iszlamista merényletsorozatot végrehajtó terrorkommandó egyetlen életben maradt tagját, Salah Abdeslamot, a párizsi különleges esküdtszék.