Emberkísérletnek tartotta az oltást, belehalt a koronavírusba

A keresztény tévé műsorvezetője nem hitt az oltásban.

2021. december 4., 19:43

Szerző:

A 64 éves Marcus Lamb oltásellenes volt, azt tartotta, az oltás csak egy emberkísérlet. A Mirror cikke szerint elkapta a koronavírus fertőzést, és súlyosnak bizonyult nála a megbetegedés, annyira, hogy kórházba kellett vinni. Végül belehalt a fertőzésbe, állapotának súlyosságához melyhez hozzájárult cukorbetegsége is. Műsoraiban az embereket arra biztatta, ne higgyenek azoknak, akik az oltás mellett kampányolnak – írja a Blikk

Marcus Lamb a Daystar Television Network keresztény televíziós hálózat alapítója volt, műsorvezetőként dolgozott az 1997-óta létező csatornánál.

(Kiemelt képünk: Fotó: Marcus Lamb Twitter)

17:44

A finn, a norvég, a dán és az izlandi szakszervezetek is távoznak a Nemzetközi Újságíró Szövetségből. Szerintük a szervezet antidemokratikusan működik, pénzügyeit etikátlanul kezeli, és kifogásolták, hogy a szövetség nem zárta ki az Orosz Újságíró Szövetség azon alkalmazottait, akik az oroszok által megszállt ukrajnai területeken kezdtek el dolgozni.

2023. január 31., 15:30

Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke hétfőn egy újságíró kérdésére válaszolva azt mondta, hogy nem küld F-16-os vadászgépeket Ukrajnába. Nagy-Britannia és Németország vezetője is kizárta, hogy repülőket küldene a háború sújtotta országba. Franciaország és Lengyelország ugyanakkor nem zárkóznak el a lehetőségtől, de semmiképpen sem kerülnék meg a NATO-t a kérdésben.